Προσωπικά δεδομένα

/Προσωπικά δεδομένα
Προσωπικά δεδομένα 2018-06-15T12:42:20+00:00

Η Daniel Sasson δεσμεύεται να διασφαλίζει το απόρρητό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή / και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας περιεχομένων

  1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
    2. Οι αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
    3. Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
    4. Ποια προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για εσάς
    5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
    6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
    7. Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
    8. Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
    9. Στοιχεία επικοινωνίας

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένα – οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να ταυτοποιηθεί.
Επεξεργασία – οποιαδήποτε ενέργεια ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί – φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμείς / εμείς (είτε κεφαλαιοποιημένοι είτε όχι) – Daniel Sasson

Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:
• Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
• Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
• Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
• Η επεξεργασία είναι περιορισμένη με χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται (όχι περισσότερο από δέκα χρόνια).
• Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
• Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

 

Δικαιώματα Προσωπικών Δεδομένων

Το φυσικό πρόσωπο – του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία- έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:
1. Δικαίωμα στην πληροφόρηση – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία,ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού και για ποιον και από ποιον επεξεργάζεται.
2. Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
3. Δικαίωμα επανόρθωσης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που είναι ανακριβή ή ελλιπή.

  1. Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
    5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
    6. Δικαίωμα αντικρούσεως της επεξεργασίας – που σημαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
    7. Δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ και να μην υπόκεινται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείτε όταν προκύπτει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που επιδρούν ή επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
  2. Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή αν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή σε άλλο.
    9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας δώσουμε την αιτιολόγηση αυτού. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισης του αιτήματός σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
    10. Δικαίωμα για βοήθεια της εποπτικής αρχής – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
    11. Δικαίωμα υπαναχώρησης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

Πληροφορίες που μας δώσατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κλπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος / υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, τα στοιχεία του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει) κλπ. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστοτόπου μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από αξιόπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε οι πληροφορίες που τους έχετε παράσχει απευθείας είτε έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους.
Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

  • Παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας, παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, επικοινωνώντας και αλληλεπιδρώντας μαζί σας και ειδοποιώντας σας για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
    βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.
    • εκπληρώσει μια υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης

 

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.
Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
• να σας εντοπίσουμε

  • να σας παρέχουμε μια υπηρεσία ή να σας στείλουμε / σας προσφέρουμε ένα προϊόν.
    • να επικοινωνούμε είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας)
    • να διαχειρίζεται και να αναλύει την πελατειακή μας βάση (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορικό) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων / υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
    • να διεξάγει ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με το ιστορικό των παγορών σας / συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.
Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
• να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές καμπάνιας (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
• για άλλους σκοπούς που ζητήσαμε τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Σώζουμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώνονται για εσάς για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο, αλλά όχι περισσότερο από 10 χρόνια.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:
• η σύνδεση μεταξύ των σκοπών, του πλαισίου και της φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
• η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και
• Θα υπάρχει η  κατάλληλη διασφάλιση για την Επεξεργασία.
Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να καταστήσουμε δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς ή να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.
Εργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Ανακοινώνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους ή δημόσιους υπαλλήλους όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

 

Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ψευδώνυμα όπου είναι κατάλληλο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις.
Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

Αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε cookies και / ή παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία σας μαζί μας.
Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να δουλέψουν. Μόνο μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies σας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή να απενεργοποιήσετε τα cookies μπορεί να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:
• Απαραίτητα cookies – αυτά τα cookies απαιτούνται για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά στον ιστότοπό μας, όπως η σύνδεση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν προσωπικά στοιχεία.
• Μπισκότα λειτουργικότητας – αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που καθιστά τη χρήση της υπηρεσίας πιο βολική και καθιστά δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά που σχολιάζετε.

  • Cookie Analytics – αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και της απόδοσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας
    • Διαφημιστικά cookies – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον αριθμό των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στην ιστοσελίδα μέσω διαφημιστικών δικτύων με την άδεια του διαχειριστή του ιστοτόπου. Αυτά τα cookies θυμούνται ότι έχετε επισκεφτεί έναν ιστότοπο και αυτές οι πληροφορίες μοιράζονται με άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookie στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό.

Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης απορρήτου, όπως optout.aboutads.info ή youronlinechoices.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να ελέγξετε εδώ. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics.